Verloren in mijn dromen

Over een maand moet al het materiaal voor mijn nieuwe boek binnen zijn bij de uitgever. Daarna gaat ze uitgever alles in elkaar zetten om het uit te kunnen geven. Ik verwacht over ongeveer 2 maanden de verschijningsdatum van mijn nieuwe boek; verloren in mijn dromen.

Ik ben vooral ontzettend benieuwd wat iedereen er van vindt, het is mijn eerste boek die geschreven is vanuit mijn fantasie en niet vanuit mijn ervaring.

Hieronder staat een klein fragment van mijn nieuwe boek.


Ik pak mijn mes stevig beet, steek het onder haar oog en begin ronddraaiende bewegingen te maken om haar oog heen. De vrouw schreeuwt het uit van de pijn, en gilt alles bij elkaar. ‘Niemand kan je horen mevrouwtje, we zijn hier helemaal alleen, schreeuwen haalt niets uit, niemand kan je komen redden.’ Ze begint hevig te slaan en te trappen, ik leg haar op de grond in een houdgreep door op haar te gaan zitten met mijn knie in haar keel gedrukt. Ze blijft doortrappen en probeert mij te raken met haar benen. Ze kan er net niet bij omdat ze korte benen heeft. Ik grinnik omdat het er grappig uitziet hoe ze spartelt. Ze pakt mijn been beet met haar handen en duwt met al haar kracht om mijn knie van haar keel te krijgen. Tevergeefs, de vrouw heeft er geen kracht meer voor. ‘Begin je al slap te worden? Nog niet hoor mevrouw, ik wil u nog even levend hebben voor de volgende onderdelen van uw lichaam.’

Kijk jij ook uit naar mijn nieuwste boek?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Verloren in mijn dromen

Waar gaat dit boek over en het idee om te schrijven

Verloren in mijn dromen, nu in de verkoop!

Verschijning datum boek; Verloren in mijn dromen

Verloren in mijn dromen

Eerste reactie uitgever over mijn boek Fibromyalgie en HMS